Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

«Ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο»!!!



Η εξελικτική αλυσίδα, συμπληρώνεται!!! Ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο! Τι πιο τιμητικό για το ανθρώπινο πρόσωπο! Γιατί, δηλαδή, να είναι εικόνα του Θεού και να μην είναι μακρινός απόγονος κάποιου ουρακοτάγκου; Γιατί να δεχτούμε ότι τον προίκισε ο Θεός με ελευθερία και λογική, με ψυχή κι αθανασία, και να μη δεχτούμε, ότι κάποτε ένας πίθηκος του δώρισε τη «μούρη» του και τον πρόσταξε να περπατάει με τα δυο και να παράγει πολιτισμό και επιστήμη;
Ο νόμος της εξέλιξης, σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου είναι θεός, αφού κατασκευάζει ανθρώπους! Μιλάω «σοβαρά», και εσείς γελάτε;;;
Δεν έχετε άδικο! Γελάει κάθε σοβαρός άνθρωπος, και κάθε σοβαρός επιστήμονας με τη γελοιότητα των εξελικτικών. Ελάτε, όμως, που προκείμενου να μην πιστέψουμε σε μια Αλήθεια πρέπει να φτιάξουμε χίλια παραμυθία!

Κι όσο για τους εξελικτικούς επιστήμονες, έχουν κι αυτοί τη φαντασία τους. Κάπου διακόσια τώρα χρόνια ψάχνουν να βρουν τα ενδιάμεσα εκείνα όντα, τους πιθηκάνθρωπους, για να δικαιολογήσουν την αυθαιρεσία τους. Έτσι:

1. Άλλοτε μιλάνε για κάποιο παλαιοντολογικό σκελετό 200.000 ετών, που μοιάζει με πίθηκο και με άνθρωπο!
2. Άλλοτε διακηρύσσουν ότι, ότι βρέθηκε κάποιο οστό πιθηκάνθρωπου, Αυτραλοπηθικου ή Αρδιπιθήκου, που ανήκει σε σκελετό ηλικίας 900.000 χρόνων!
3. Άλλοτε κάποιο απολίθωμα τους χρονολογείται 2 εκατομμύρια χρόνια!
4. Κι άλλοτε πάνε ακόμα πιο βαθιά στη χρονολογική σκάλα, πηδώντας το χρόνο κατά.. εκατομμύρια έτη (!). Μιλάνε για δόντια από σκελετό 4 εκατομμυρίων ετών!

Τους στοιχίζει τίποτε να μιλάνε για 2, για 4, για 50, για 100 εκατομμύρια έτη; Φαντασία είναι αυτή. Όσο θέλει οργιάζει. Και φυσικά, θα υπάρχουν οι «έξυπνοι» που θα θαμπώνονται. Προκείμενου δε για την επιστημονική φαντασία των εξελικτικών θα τηρούν (οι «έξυπνοι» που λέγαμε) απαρέγκλιτα το «Πίστευε και μη ερεύνα»!

Μη το ψάχνετε! Το έγραψε στις 13 Απριλίου 2006 η επιστημονική επιθεώρηση «Nature» και το αναδημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» την επόμενη μέρα! Δεν φτάνει αυτό; «Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;» (Ματθ. κστ΄ 65).
Η αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο! Ας πνίγει η φαντασία την επιστημονική αλήθεια! Αρκεί που χτυπάνε (όπως νομίζουν) τη χριστιανική θεώρηση της ζωής!

Ποτέ φυσικά δεν θα μας απαντήσουν οι εξελικτικοί της Δαρβίνειας θεωρίας στα αμείλικτα ερωτήματα:
1. Από ποια ουσία του πιθήκου εξελίχτηκε ο ανθρώπινος νους, ο ανθρώπινος λόγος, η ελευθερία, το ψυχοσωματικό «προφίλ» του ανθρώπου;
3. Πώς είναι δυνατόν ένα κατώτερο ων, όπως ο πυθικός, να γεννάει ανθρώπους, κι ένα ανώτερο Ων, όπως ο παντοδύναμος Θεός, να μη μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπους;

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

DARWINISMOS (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)

http://xairete.blogspot.com/2011/04/darwinismos.html