Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Αναζητώντας, τον κατά Δαρβίνο «κοινό πρόγονο»!

Αναζητώντας λοιπόν, τον κατά Δαρβίνο «κοινό πρόγονο» (!) της μαϊμούς και του ανθρώπου, ας πάμε και μια βόλτα στο κτήμα (έκτασης 182.000 τετραγωνικών μέτρων) του 49χρονου αυστραλού Ντέιβιντ Έλιοτ.
Αυτός ο κύριος λοιπόν (σύμφωνα με τα ΝΕΑ, 18 Ιουλ. 2006), βρήκε εκεί (εκτός από δυο μετεωρίτες), και τα μεγαλύτερα υπολείμματα οστών δεινοσαύρου της Αυστραλίας που η ηλικία τους υπολογίζεται σε 95 εκατομμύρια έτη.
Και το επίσης εκπληκτικό: Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια εξερεύνησης σε απόσταση 300 χλμ. δυτικά του κτήματος του Έλιοτ ανακαλύφθηκαν τα απολιθώματα (εξωγήινων;) μεγάλων σαρκοφάγων καγκουρό, μαρσιποφόρων λιονταριών, κροκοδείλων που σκαρφαλώνουν στα δέντρα και ενός είδους πάπιας η οποία είχε ύψος 3 μέτρα!

Τι να συμπεράνουμε λοιπόν; Ότι «κοινός πρόγονος» της τσίτας (και του Ταρζάν;), και του ανθρώπου... μπορεί να θεωρηθεί αυτός ο κροκόδειλος που σκαρφάλωνε στα δέντρα;
Ειδικά δε για τον κ. Φασούλα να υποψιασθούμε μήπως, ότι εκείνη η πάπια (μα τι πάπια!) ύψους 3 μέτρων, κάτι ίσως να «έπαιξε» στην «εξέλιξη» του συγκεκριμένου συμπατριώτη μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: