Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Μου γράφουνε για την «εξέλιξη», και απαντώ:

Μου γράφουνε για την «εξέλιξη», και απαντώ:

«Κορυφαίο πραγματικό θαύμα στην δημιουργία, είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Και μετά σου λένε ότι όλα γίνανε τυχαία!
Τυχαία η ύπαρξη και η λειτουργία του φαινομένου της ζωής;
Και εκείνο το πείραμα των Μίλλερ και Γιούρυ, τι σου λέει, σχετικά με την «αρχέγονη σούπα» που την έχουν διαπεράσει λέει, ηλεκτρικές εκκενώσεις; Ξέρεις, σου λέω για τον σχηματισμό αμινοξέων από ανόργανα συστατικά, αμμωνία, διοξείδιο του άνθρακος κλπ.
Στα ανθρώπινα κύτταρα υπάρχουν περίπου 200.000 πρωτεΐνες και ένζυμα, που τα δομικά τους στοιχεία είναι τα διάφορα αμινοξέα. Ο χρόνος όμως που απαιτείται για τυχαίο συσχετισμό μιας από αυτές τις διακόσιες χιλιάδες πρωτεΐνες είναι, κατά προσέγγιση, 300 φορές περίπου μεγαλύτερος από την ηλικία της Γης που υπολογίζεται σε 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, λένε οι επιστήμονες. Το ίδιο ισχύει και για την τυχαία διαμόρφωση ενός από τα 2000 ένζυμα ενός βακτηρίου, που προαπαιτούνται για την ύπαρξή του και την έκφραση λειτουργίας του, και που αποτελεί μηδενική έως αρνητική πιθανότητα.
Πρέπει λοιπόν, να παραδεχτούμε το θαύμα, που λες!

Ο άνθρωπος δεν είναι προϊόν μιας εξέλιξης και μάλιστα τυφλής και τυχαίας, αλλά δημιούργημα Θείο.
Διάβαζα στην «Καθημερινή», για τα πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα σχετικά με τον άνθρωπο του Νεάντερταλ, ευρήματα που αποδεικνύουν ότι είχε μια ευφυΐα ισάξια του σημερινού ανθρώπου, κάτι που καταρρίπτει την μέχρι τώρα άποψη ότι επρόκειτο για κάποιο ανθρωποειδές, από το οποίο εξελιχτήκαμε.

Άλλωστε, και εκείνη η ιστορία του πιθηκάνθρωπου αποδείχτηκε μια μεγάλη απάτη που στήθηκε για να τεκμηριωθεί η θεωρία της εξέλιξης. Αποδείχτηκε δηλαδή ότι κάποιοι είχαν πονηρά ανακατέψει κόκαλα πιθήκου και ανθρώπου!

Για την ακριβή αναίρεση της Θεωρίας της Εξελίξεως μπορείς να διαβάσεις δύο βιβλία:
1. «ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ - Ή ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ», του π. Ιωάννη Κωστώφ, Φυσικού, εκδ. Αποστολικής Διακονίας.

2. «ΕΞΕΛΙΞΗ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;», του Βασίλη Πολίτη, Βιολόγου. Εκλαϊκευμένη επιστημονική μελέτη που δείχνει τους αντιεπιστημονικούς και αυθαίρετους ισχυρισμούς της Θεωρίας της Εξέλιξης. Προλογίζει ο π. Θεόδωρος Ζήσης, καθηγητής Παν/μίου.

Η «εξέλιξη».
http://video.google.com/videoplay?docid=2822588848596167687&q=cartoons

5 min - Mar 28, 2006
video.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: